Fenntartók képzése

A 2018/2019-es tanévben második alkalommal rendezzük meg a Fenntartók képzése elnevezésű 72 órás továbbképzésünket.

A képzés november végén indul. A továbbképzésre várunk minden olyan kollégát, aki tevékenyen részt vesz már működő Waldorf-óvoda vagy Waldorf-iskola fenntartói feladataiban. A képzés célja, hogy segítse a tudatosság növekedését a fenntartói feladatok, kötelezettségek, jogok területén különös figyelemmel a Waldorf-intézmények sajátosságaira.

A képzéssel azt szeretnénk elérni, hogy a résztvevők a képzés végére tájékozottabbak legyenek és megalapozottabban tudjanak véleményt alkotni, döntéseket hozni fenntartói szerepükben. További szándékunk, hogy az elhangzó előadások és a résztvevők által megélt élmények új gondolatokat ébresszenek és segítsék a résztvevőket saját kérdéseik megfogalmazásában, a válaszok megtalálásában s a további tettekhez szükséges akarat felébresztésében.

A jelentkezési határidő: 2018. október 15.
A képzés díja: 75.000 ft/fő.
Helyszín: Budapest, Csillagberek Waldorf Iskola, Budapest Árpád út 161-163.

A képzés díjának befizetési határideje: 2017. november 10.

A jelentkezési lapot kérjük elküldeni e-mailben demko.marianna@waldorf.hu címre, vagy a Waldorf Ház irodájába postán (1075 Budapest, Asbóth u. 17.).

A jelentkezés beérkezését követően számlát küldünk a Pénzügyi teljesítés adatai rovatban megadott névre és címre.  Kérjük, hogy tartsátok be a határidőket! Köszönjük!

 

Jelentkezés és további információk:

Demkó Marianna

Tel.: 06 20 346 7632

demko.marianna@waldorf.hu

 

Szakmai tervezés, koordinálás:

Mészáros Anikó

Tel.: 06 20 773 8855

meszaros.aniko@csillagberek.hu