Nyári Tábor kezdő Waldorf-pedagógusoknak

Idén augusztusban indítjuk kezdő Waldorf-tanároknak szóló nyári továbbképzésünket, melyre szeretettel várjuk azokat a kezdő tanárokat, akik 2019 őszétől kezdik Waldorf-pedagógusi pályafutásukat, illetve azokat a kollégákat, akik az idei évben kezdtek tanítani Waldorf-iskolában.

A továbbképzés programja:

Bevezetés a Waldorf-iskolában folyó pedagógiai munkába, bemutató órák, művészeti foglalkozások

Szakmai vezetők: Dr. Véghné Csuka Rita, Millei Éva és Vidákovich Emese

 

Időpontja, helyszíne:

  1. augusztus 4-7., Kispesti Waldorf Iskola, Budapest, Vécsey u. 9-13, 1193

 

Jelentkezési határidő:  2019. július 15. A képzés max. 30 fő részvételével indul. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben vesszük figyelembe, 30 fő felett várólistára kerülnek a jelentkezők.

A jelentkezéseket az alábbi űrlapon kérjük jelezni:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdRunR-SG7qmxPbVI68TyFyxkjG94a94p3WAPNghpwYi8t99w/viewform

A képzés díja: 25.000 Ft

Újonnan indítandó továbbképzésünkkel szeretnénk egy eddig nem bejáratott finanszírozási formát, mint hagyományt megteremteni. A képzés díját alapelveink szerint 3 forrásból lehet finanszírozni.

A jelentkezőket kérjük, hogy minden esetben fizessenek önrészt. Kérjük az intézményeket és a fenntartókat, hogy részben támogassák az új tanáraikat. A Waldorf Ház a képzés díjára a szociális keret erejéig szociális kedvezményt tud biztosítani.

A részvételi díj megfizetéséhez számlát állítunk ki, melyet elektronikusan megküldünk a jelentkezés alkalmával megadott számlázási e-mail címre. A számla kiegyenlítésének fizetési határideje a számlán megadott határidő.

A képzési díj nem tartalmazza az étkezés, a külső szállás, az utazás, illetve a résztvevők által biztosítandó anyagok és eszközök költségét, melyekről a résztvevő a saját költségén gondoskodik.

Az étkezés költsége 3.000 Ft, melyet a helyszínen kell majd befizetni. Az étkezést a képzés részeként a jelenlévők együtt fogják „megálmodni”, elkészíteni és elfogyasztani. A szállást az iskola biztosítja, szeretnénk kérni, hogy a képzés ideje alatt mindenki az iskolában aludjon. Ennek oka, hogy minél inkább a képzésre tudjanak koncentrálni, elmélyedni a Waldorf-pedagógiában. Lehetőség van sátorban aludni is. Polifoamot, hálózsákot, kispárnát, lepedőt, valamint színes ceruzát, méhviasz krétákat és euritmiacipőt a résztvevők hozzanak magukkal.

A képzésen résztvevőknek a „beugró” olvasmány kötelező!

 

Kötelező olvasmány:

Rudolf Steiner: A gondolkodás praktikus fejlesztése 

RS_A gondolkodás praktikus fejlesztése

 

További részletek és órarend  itt található:

Meghívó_Nyári tábor

ÓRAREND_1908

 

Várjuk jelentkezéseiteket!

 

Demkó Marianna

továbbképzések, önképzés területfelelős

Waldorf Ház Pedagógiai Szolgáltató Intézmény

1075 Budapest, Asbóth u. 17. félemelet

 

Tel: +36 20 346 7632

Email: demko.marianna@waldorf.hu

Web: waldorfhaz.hu