Munkatársak

 

Liszka Andrea – Intézményvezető

2007 nyarán kerültem Budapestre, mikor felkérést kaptam a Waldorf-pedagógiai szakmai szolgáltató intézet megszervezésére, azóta itt dolgozom a Waldorf Ház eredményes működéséért. Kezdetben az intézmény vezetése mellett a tanügyi-igazgatási szolgáltatás feladatait láttam el, de 2014 januárjától ezt a területet  át tudtam adni hozzáértő kollégáknak, így lehetővé vált, hogy a pedagógiai értékelés területével foglalkozzam.

Mindezek mellett kezdettől fogva igyekszem segíteni az önigazgató szervezetek működését egyrészt az „Utak a minőséghez” nevű minőséggondozási eljárás megismertetésével, másrészt a Waldorf-intézmények működési alapelveiről és kérdéseiről szóló előadások, beszélgetések, együttgondolkodások révén.

liszka.andrea@waldorf.hu
+36 30 327 3611


 

Gaál Judit – Gazdasági vezető, pedagógiai előadó

Gyermekeim révén kerültem kapcsolatba a Waldorf-pedagógiával. 2008-tól dolgozom a közoktatásban, az Óbudai Waldorf Óvoda óvodatitkáraként. 2014 januárjától kapcsolódtam be a Waldorf Ház munkájába, az igazgatási tanácsadás területén az óvodákért felelek, valamint a Ház gazdasági vezetői feladatait viszem.

gaal.judit@waldorf.hu
+36 30 425 9431


 

Kótai Zita – Titkár

2001 óta dolgozom a Waldorf-mozgalomban, 7 évig a Csillagösvény Waldorf iskolában voltam iskolatitkár és gazdasági ügyintéző, majd 4 évet töltöttem Solymáron, a Waldorf Pedagógiai Intézetben mint oktatásszervező. Jelenleg a Magyar Waldorf Szövetség és a Waldorf Ház irodájáért, adminisztrációjáért vagyok felelős. Feladataim közé tartozik emellett a gazdasági ügyek intézése is.

kotai.zita@waldorf.hu
+36 20 321 8036


 

Demkó Marianna – Továbbképzések szervezése, bonyolítása

1996 óta kísérem figyelemmel a magyar Waldorf-mozgalom tevékenységét és igyekszem részt is venni a közös munkában. Hosszú éveken keresztül a váci közösségben dolgoztam angol tanárként, kertművelés tanárként és osztálytanítóként. Jelenleg félállásban a Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnáziumban dolgozom, ahol a 13. A osztály osztálykísérője vagyok. A Waldorf Házban a továbbképzések területén igyekszem segíteni minden Waldorf-pedagógus kollégámnak.

demko.marianna@waldorf.hu
+36 20 346 7632


 

Szecsődi Valéria – Tanügyigazgatás, Iskola működtetése

Németh Ágnes jogászunkkal közösen biztosítjuk az iskolák tanügyigazgatási-szakmai tanácsadását. Bármely kérdéssel fordulhatsz hozzánk, amely az iskola működtetésével-igazgatásával kapcsolatos. Waldorf-tanárként és –szülőként is jelen vagyok Waldorf-intézményekben ezért az itt szerzett tapasztalatok sokat segítenek a hozzánkfordulók segítésében.

szecsodi.valeria@waldorf.hu
+36 30 328 8405


 

Segesdi Márta – Tanácsadás

2002-ben lettem osztálytanító, először a Rákosmenti, majd az Óbudai Waldorf Iskolában dolgoztam. 2013 őszétől kezdtem el részmunkaidőben mentorként kísérni kollégáimat, jelenleg is a pedagógiai tanácsadás teszi ki a tevékenykedésem jó részét, a Waldorf Házban is ezt a területet látom el.

Emellett egy zeneterápiás képzés elvégzését tűztem ki célul.

segesdi.marta@waldorf.hu
+36 20 552 1298


 

Brassai Brigitta – Kommunikációs munkatárs

Az antropozófia és később a gyermekem révén kerültem kapcsolatba a Waldorf-pedagógiával, jelenleg is aktív Waldorf szülő vagyok. Részt vettem antropozófiai tartalmú újságok szerkesztésében, voltam hírlevélszerkesztő munkatárs a Magyar Antropozófiai Társaságnál, szervezője lehettem és lehetek antropozófiával foglalkozó csoportoknak, rendezvényeknek.

brassai.brigitta@waldorf.hu
+36 20 359 8930