Kedves Felsőtagozatos Kollégák, Kedves Szaktanárok!

Szeretném felhívni a figyelmeteket 2 továbbképzési lehetőségre a tavasz folyamán, melyek a helyzetre való tekintettel mind online lesznek. Bízom benne, hogy hamarosan megint élőben tudunk együtt dolgozni!

  1. 2021. március 20-ára tervezett Szaktanári Műhelyre az eredeti időpontban az egyes szakcsoportok vezetői, vagy csoport koordinátorok fognak online szakmai konzultációra hívni Benneteket. Természetesen új csoportok is szerveződhetnek, hogyha erre van igény. Ahhoz, hogy fel tudjuk mérni az érdeklődést, kérlek a jelentkezéseket az alábbi űrlapon jelezzétek március 18-ig:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdV0bgbih2Ng3oBsw1XVQHKptFgF_Wxvionxruw-sJU1RmIxg/viewform

Javaslom, hogy az alábbi témákat érintsétek a saját szakmai kérdéseitek mellett:

Mire tanít(ott meg) minket az online oktatás? Milyen jógyakorlatokat fedeztünk fel az elmúlt egy év során, amit kamatoztatni tudunk majd egy egészségesebb jövőben? Hogyan tudjuk támogatni jelen helyzetben a fiatalokat?

 A linket a szakcsoportok koordinátorai fogják küldeni márc. 20-án reggel. Közös online előadás nem lesz, a program időtartamáról és szakmai tartalmáról a csoporttagok egyeztetnek.

Javasolt kezdési időpont: 2021. márc. 20. szombat 10.00

 

  1. Idén a Kasseli Nemzetközi Szeminárium angolul és németül lesz elérhető online formában. A részvétel az IAO és a kasseli képzés részvevői jóvoltából ingyenes, de regisztrációhoz kötött.  A jelentkezési határidő: március 15.

Ezen a linken lehet jelentkezni, külön a német, külön az angol szekciókba.

https://www.lehrerseminar-forschung.de/weiterbildung/internationale-fortbildung-oberstufe

MEGHÍVÓ

Várjuk jelentkezéseteket:

Demkó Marianna