Kezdő Waldorf-tanárok nyári tábora

2022 július 8-12. között újra indítjuk a nyári tábort Kezdő Waldorf-tanároknak. Szeretettel várjuk azokat a tanárokat, akik 2022 őszétől kezdik Waldorf-pedagógusi pályafutásukat, illetve azokat a kollégákat, akik az idei évben már tanítottak Waldorf-iskolában, de nem végeztek még Waldorf-képzést.

A képzés programja:

Bevezetés a Waldorf-iskolában folyó pedagógiai munkába, bemutató órák, művészeti foglalkozások

Szakmai vezetők, művészeti oktatók: Dr. Véghné Csuka Rita, Millei Éva, Fogarassy Borbála, Nyíri Zsófia, Vidákovich Emese, Katona András, Haraszti Krisztina

Helyszín: Kispesti Waldorf Iskola, Budapest, Vécsey u. 9-13, 1193

Jelentkezési határidő:  2022. június 15.  

A képzés díja: 38.000 Ft

A továbbképzés min. 20 – max. 30 fő részvételével indul. A jelentkezéseket az alábbi űrlapon kérjük elküldeni: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_IMt2vcYoLbN5yZMrQpf5Kt3YB-KO1B44fiqo4yDgadRxmg/viewform

A képzési díj nem tartalmazza az étkezés, a külső szállás, az utazás, illetve a résztvevők által biztosítandó anyagok és eszközök költségét. A képzés ideje alatt lehetőség van ingyenesen az iskolában aludni – hálózsák, polifoam, kispárna, esetleg sátor szükséges. Javasoljuk, hogy éljetek az iskolában alvás lehetőségével, hiszen így a képzés óráin kívül is tudtok együtt készülni, áthangolódni és ráhangolódni a Waldorf-iskolai életre. 

Étkezés: háromszori étkezés naponta, napközben finom süti, kávé, tea, üdítő. Az étkezések közösek, az étkezés költsége 8.000 Ft, melyben a napközbeni büfé finomságai is benne vannak. Az étkezési költséget a helyszínen kell majd befizetni. Ételallergiát/ételintolerenciát, vegetáriánus illetve egyéb étkezéssel kapcsolatos kéréseket jelezzétek előre a jelentkezési lap megfelelő sorában. 

Az órarendet a mellékletben találhatjátok meg! 

Jelentkezések, helyi szervezés:

Vidákovich Emese

vidakovichemese@gmail.com

+36 30 969 5673

Szakmai vezetés, helyi szervezés:

Dr. Véghné Csuka Rita

csuka.rita60@gmail.com

+36 30 358 7037

ÓRAREND