KEZDŐ WALDORF-TANÁROK NYÁRI TÁBORA

  1. július 7-11. között péntektől keddig újra indítjuk a nyári tábort KezdőWaldorf-tanároknak. Szeretettel várjuk azokat a tanárokat, akik 2023 őszétől kezdik Waldorf-pedagógusi pályafutásukat, illetve azokat a kollégákat, akik az idei évben már tanítottak Waldorf-iskolában, de nem végeztek még Waldorf-képzést.

A képzés programja:

Bevezetés a Waldorf-iskolában folyó pedagógiai munkába, bemutató órák, művészeti foglalkozások

Szakmai vezetők, művészeti oktatók: Dr. Véghné Csuka Rita, Millei Éva, Fogarassy Borbála, Nyíri Zsófia, Vidákovich Emese, Katona András, Haraszti Krisztina

Helyszín: Kispesti Waldorf Iskola, Budapest, Vécsey u. 9-13, 1193

Jelentkezési határidő:  2023. június 15. 

A képzés díja: 39.000 Ft

A továbbképzés min. 20 – max. 30 fő részvételével indul. A jelentkezéseket az alábbi űrlapon kérjük elküldeni:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeaVLY6BSq5OY6wpo8FCC8yl_ZvESWZ9Butn0OJyhnYbfopLA/viewform

A képzési díj nem tartalmazza az étkezés, a külső szállás, az utazás, illetve a résztvevők által biztosítandó anyagok és eszközök költségét. A képzés ideje alatt lehetőség van ingyenesen az iskolában aludni – hálózsák, polifoam, kispárna, esetleg sátor szükséges. Javasoljuk, hogy éljetek az iskolában alvás lehetőségével, hiszen így a képzés óráin kívül is tudtok együtt készülni, áthangolódni és ráhangolódni a Waldorf-iskolai életre.

Étkezés: háromszori étkezés naponta, napközben finom süti, kávé, tea, üdítő. Az étkezések közösek, az étkezés költsége 12.000 Ft, melyben a napközbeni büfé finomságai (kávé, süti…) is benne vannak. Az étkezési költséget a helyszínen kell majd befizetni. Ételallergiát/ételintolerenciát, vegetáriánus illetve egyéb étkezéssel kapcsolatos kéréseket jelezzétek előre a jelentkezési lap megfelelő sorában. Fontosnak tartjuk a szociális együttlétet, egymás segítését a közös étkezésekkor is. Nemcsak a húsos, vega, vegán étkezési szokásokat vesszük figyelembe, hanem maradéktalanul igyekszünk azokra is figyelni, akik esetleg többféle érzékenységgel, ételallergiával élnek együtt, hogy mindenki egyaránt gondtalanul vehessen részt az étkezéseken. 

Jelentkezések, helyi szervezés:

Vidákovich Emese

vidakovichemese@gmail.com

+36 30 969 5673

Szakmai vezetés, helyi szervezés:

Dr. Véghné Csuka Rita

csuka.rita60@gmail.com

+36 30 358 7037